| SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii | |
|
+3''CheRRy'' seLen > güLçin quCuq_seiTan 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
qüLCiNcix_Loqum Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Perş. Kas. 06, 2008 8:42 pm | |
| - jeLyßoN demiş ki:
- Dvm ßeßüüüK^m
| |
|
| |
%CeReN% Moderatör
Mesaj Sayısı : 369 Yaş : 28 Nerden : KoNyA İsim : CeReN Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Cuma Kas. 07, 2008 9:45 am | |
| dewam dewam dewam dewam dewam dewam dewam dewam dewam dewam | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Cuma Kas. 07, 2008 3:52 pm | |
| - GüLçinciX_Lokum demiş ki:
- jeLyßoN demiş ki:
- Dvm ßeßüüüK^m
| |
|
| |
quCuq_seiTan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Cuma Kas. 07, 2008 6:24 pm | |
| Tek biR FarkLı KişiDen geLsin yoRUm Söz Devam.. ama iSmihan,,hiLaL,,ceRen DısınDa Tek bi Kişi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Cuma Kas. 07, 2008 7:55 pm | |
| | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Cuma Kas. 07, 2008 8:53 pm | |
| evT Yhaa dvM zeTen siTeYe ßiKac KiSiDen ßasKA qiRen yoqq =( | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii C.tesi Kas. 08, 2008 8:42 pm | |
| EveT ama.. Tmm Son 3 yuoRum.ç. Kmden qeLdii n.P xD | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Kas. 09, 2008 2:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Kas. 10, 2008 8:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Kas. 10, 2008 9:07 pm | |
| | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Kas. 10, 2008 9:23 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Salı Kas. 11, 2008 4:44 pm | |
| üsqünM hayaTım coq yanLs yapdn yapJak b$y yoq beN coqdaN yoL aLdm ! seN o deFdery keNdy eLLeRinLe kapaddın !
kaldır öpülesi alnını ve bak bana ! bir tek.. qözlerim deqişmedi (:
sussaM yalnızlık, konuşsaM ayrılık, dönseM yıkılış, dönmeseM yok oluş.. şimdi ben susuyoruM, yalnızlığa talip.. seNde sus bana sus ki, bir daha ölmeyeyiM..'
ßeN ßu YaLNıZLıĞıN iÇiNDe aNLaDıM Ki,ßaZeN eKSiLe eKSiLe ßüYüYoRMuŞ iNSaN.... HeR iNSaN aZaLDıĞINDa HaYaTıMDaN,ßeN ßİRaZ DaHa BüYüDüM...!!!
zamanın götürdüğü herşeyi gördüm. benden alınan tüm duygularımı hissettim. kaybettiğim şeylerin ne olduğunu biliyorum. aynaya bakmadığım sürece yalnızım kendimi bile saklıyorum kendimden bana bırakılan yalnızlığı gözlerinde öldürüyorum. ve biliyorum yalnızlık sen asla ölmezsin.
Susmâk isteseDe duDakLaRım .. GözLeRim her şeyi anLatıyoR.
insan yaLnız kaLamaz...yaPamaz...dönér durur yataqınDa uyuyamaZ (:
bir gün pişman olupta dönersen geri.gönül kapım açık...ama n**h girersin içeri
ßeN A$kı UnuTTuM AyLaR ÖNce.. 3 SeN KaLpsiz KaLdıN ßeN GidiNce.. 3
Love hurts..... But sometimes it's a good hurt And it feels like i'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love i won't survive.
sana göre bu sevgi anlamsız bir tuzaksa ne adımı an benim ne de gölgemi ara...
[/size]eğer brini svmeye değrse ugrnda olmeyede değer mi ?
Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum
Kısa Devre Yapsın Kalbim !
Olume sozum yok sadece...Avuclarim kaniyor.
'ßizi iTE KÖPEGE reziL etmeyin. İTİN hatrı YOKSA sahibinin hatrı varki BURDAYIZ. bir Günde kraL OLmadıkki, bir Günde tahttan ineLim!
Her Ask Ayni Baslandigi Gibi Biter,,YaLNiZ,,,
Ya HiSsetTiKLeRiNiN aRKaSiNDa Dur,, YaDa HiSsetMe,,!!
YARADILIŞIMDA FEVKALADELİK VARSA,TÜRK OLMAMDAN KAYNAKLANMAKTADIR!!!
[size=29]Aptallarla tartışmayın!!Görenler aranızdaki farkı anlayamayabilirler!!^^Artk^^ //Ne Sevmeyi İstioRm\\ =>>Ne SeviLmeyi<<= ..ÇüNkü.. *:hep yarım kaLDı sevmeLerm:* """ve""" >>hep SAHTEYDİ<< !!...SeveNLerm...!![/color]
ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ !
Bhenım ne OLDuGuMu SorGuLAMa SeNİn ANNICanı SanMıoRuM..
Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var... İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, içleri doldukça eğilirler
[center] hicßi zaMan çıkTıığın kapıyı hızLı çaRpma..qeRi dönMek isteYeßiLirsiN..!!
dı$ qöRünü$e öneM weRmem rontqeN fiLmi cekTiRip qeLinN
Okunmayacak bir mektup için, haddinden fazla kelime öldürdüm
Gidişinin üstünden kaç çığlık geçtiği umurumda değil.
ßéyaz SéNsn ! Tüm RéNkLéRy ta$ıan, anCk hiç1i oLmayan ! SéN ßéNimSn ! (:
qitméK éN koLay yoL..SéN kaLmayı déNé !
Ya GeLdiğiN Gißi oL Ya Da GeLdiğiN Gißi KayßoL !
aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!
SıCaKLıGı HiSSeTMeK iÇiN aTeŞe DoKuNMaK GeReKMeZ
Hissediyorum KUTU da aşk var(A)Var mısın Yok musun(H)
a$k derSem çık, ayrıLık derSem çıkma..! (A)
[Az kaşardan tost,çok kaşardan dost olmaz! ]
..! GiDiŞiNe aLıŞmAk CoK ZoR oLmAdıI ÇüNKü; wArLıĞına DaA aLıŞâmAmıŞtıMm !.. // ama qri qeLdi ztn
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana qiDiyoruM DemeDen qiDişim vaRya süPerDi, o suRaT ifaDen qörüLmeye DeğerDi, nasıLDa vurDum saNa TekmeYi, moRDa qüzeL yaKışTı, unuTTum seNi
| |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Salı Kas. 11, 2008 4:51 pm | |
| ßayıLazaam yHaaF..SüüFeeerr ßunNarrr | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Salı Kas. 11, 2008 6:07 pm | |
| vaLLa Hiç pLatonşk aşkLaR için bişiY yok sıLam Azıcıkta pLotonikLeRden Koyy =) | |
|
| |
küpşeker Moderatör
Mesaj Sayısı : 364 Yaş : 28 Nerden : Kdz. Ereğli İsim : cemanur Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Çarş. Kas. 12, 2008 1:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Çarş. Kas. 12, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Çarş. Kas. 12, 2008 7:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Perş. Kas. 13, 2008 7:45 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Cuma Kas. 14, 2008 5:41 pm | |
| Loqum Tmm pLaTonikTe KoyaRın sıRası qeLince.. bi Kaç yoRum daa aLiim xD | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Cuma Kas. 14, 2008 7:42 pm | |
| aL seNin oSSun cNmm =)) isDeDiin YoRum oLsnn | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii C.tesi Kas. 15, 2008 7:23 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
gülçin_binnur Moderatör
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Salı Ara. 30, 2008 9:22 pm | |
| yemin ederim harikasın b-tanem yha bu nickleri süper | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Çarş. Ara. 31, 2008 5:31 pm | |
| DÜşünüyoruM öyLeyse varıM ÜşeniorM öyLeyse yarın
DéqeR veRdikLerimiN qÖtü kaLkmasıN..deqeRi aLıRım qÖt qißi kaLıRsıN..
Makyajına qüvenip dolasma qüzelim diye, yollarda qüsel ama altından kanalizasyon geçio .!! .gif" border="0" alt="" />
bir ileri bir geri her adım bu kapının ardı demek sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek
● Âşıк olmaк gibi bir нevesti benimkisi ● ● Çook küçükmüş meğer abisi ●
Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa, O da Eskiden Yukardan Bakardı Toprağa...
İçimDé aCı, İçimdé Kin,İçimDé İncé İncé ÇûRûtén ßir SıZı Dûşûnmék Kâr Etmiyor,AkLımLâ ÇözémiyoruM . . ßékLéyémiyoruM . . Zâmân DeniLén iLâç AşıRı DozDân GöTûrûr mû İnSânı
ya sil baştan,ya en baştan..
Dost matematiksel olmalı.. Sevinci çarpmalı... Üzüntüyü bölmeli... Geçmişi çıkarmalı... Yarını toplamalı... Kalbinin derinliklerinde ihtiyacı hesaplamalı... Ve her zaman Bütün parçalardan daha büyük olmalı...
Yok ßundan sora herseye evett ßeqenmiorsan Yol Acık Sen dewam et.! .
Sεnin nε ØLduğun bεniм için hiiiç önεмLi dεğiL..sØnuçtα gözLεriмin Sαnα bαktığı kαdαrsın..bεn Ø gözLεri sεndεn çεktiğiм αn hØş bi αnı Ølαrαk kαLırsın..!!
yHa césarét ét çıK Karşıma Yada oLacakLarı düşün défam éT YoLuna.. akLımı kaçırmadım akLımdan kurtuLdum ben
qeLdiin zaman b0şLuk doLduRan deıL...qittiğin zaman yeRi doLduRuLmyan oL
KıRıLmamış son kaLbi kıRmaya qeLdim Çhoq deqişTim aRTıq meLeq deqiLim ßhén.. .)
Buğulu camlardaki sözler gibisin nefesim olmadan [sen] bir hiçsin...
YaŞamaK ÖmRü KısAltıYoR
DünYa Yaqı$ıqLıSı 0LSan Né yaZar. ßéN iSdéMéDiqDén s0ra ßu qöNüL Sana [b0q] ßaqaR ????)
Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu...!!
heR nefeS aLışım kendimCe ßi intihaR ...!
masaLLar qeRçek deiLdr ne kdr hayaL etSnde....
Kırgın Değilim Kendim Seçtim Aslında Yalnızlığımı Sevdim Ben Olmayı Seninle Sensizliğimde Dargın Değilim Kaldım Uzak Diyarların Kıyılarında Sevdim Ben Olmayı Seninle Sensizliğimde Sebebsiz Tuttum Kendimi Senden İnkar Ettim Sarıldım Yalnızlığıma Sonra Yıkıldım Neden Ben Sana DÖN DİYEMEDİM
Sevmek bu kadar zor mu? , duygularını ifade etmek... kimsem olmayısı bundan mı yoksa?
Hayat Né Garip öküzLér FaLan... *-)
mutLu etmiceqsen mesguLde etmiceqsin.. ßiri gelir biri gider hayat hep böledir! vedaLar koysada bazen gitmeq gerekir !!.
İpi kopmuş uÇurtma qißisin qötün ßaşın oynuo...
sen yoxan bi ba$kası var Kendine birgun kotu gozlerle bak Ayibini yuzune vur A$ala durust ol birkez olsun sinirda dur.....
Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda
Dudaklarımda bal yok, oysa tek dilekti mutluluk
Yaşarım iskeletler diyarında, bir et parçasıyım. varımı yoktan aldım
Suretim şarap misali eskidikçe değeri arttı
KafaM KaDar GüzeLmisin?
ßénim hayata yénikLigim ßiLdikLérinizdén dégiL. hani varya anLatamadıkLarım, kéndimin biLé biLmédigi, ondan i$té tüm kayıpLarım. ı$ıkLar sönük. bén néyin nöbétindéyim. rüzgar biLé kesti öfkésini. ßen néyin isyanındayım ki haLa...
OnLaRa iNaNmaK İsDememiŞDim...bn ömürLük joxx seßmi$Dim memnun oLdm bn yaKından hiç sereFsiz göRmeMiŞdim !
hayat chq qüseLdi duRduk yere üsüLdüm her doqum qünümde neden ßir ya$ küÇLdüm ?
eğerle meğeri evlendirmişler keşke doğmuş
[Tek başıma olsam bu dünyada, Varlığın güç veriyor ...Bir başıma kalsam şu alemde VarLıın güç verior..!]
|ßenimmi kafam ii Yoksa Sizinmi Çıkar Üstündekini Billmiosan Giyme SEBEBİNİ...
DostuN a$kı sewgiLiden daaa coktur! sewgiLi terk eder /dost yaNNda kaLıR (: sewgiLi emreder / dost tesLLi edr (: dost sewgiLideN daaaa chok sewer! biLir misn bizde DOSTLUK Nedir? nefesiN kesiLiRse aL bu caNda seNNdiR yoLuN soNu ucuRmsa...doSTm GERİ ÇEKİL!!!! iLK adıM BENİMDİR! | |
|
| |
| SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii | |
|