| SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii | |
|
+3''CheRRy'' seLen > güLçin quCuq_seiTan 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
quCuq_seiTan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Ekim 12, 2008 8:48 pm | |
| pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu
* evrimdışı
Anılar biriktikçe sisleniyor aşklarda Yitiriliyorr serüven duygusu ki,o zaman şeytanımı koluma takıp gitmeliyim,yeni bir cehennem kurmalıyım kendime…
Dürümsün, çöp şişsin ve ayransın; insan bedenine hapsolmuş bir hayvansın.."
KoPCaKSa KoPSuN !P ß!TéC€KS€ ß!TS!N ߀NY S€FM€Y€N VaRSa... SİKTİR OLUP qitsin
߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€Ç€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M
ßi qün qéri dönmék istér ßırakın dönsün né kayßéttini qörsün xD
ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iÇin daa kaÇ kurßaa öpMeM Lasım
ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'...
ßén yiné sévéRim séviLirim sén ßiLméséndé oLurR Adı vaЯ кénDi yoкLrdan ßıкdım
Hic kimse özlemesin, geLmesinler kapına İhtiyacın yok chünkü yeni bir hatıraya
Hayat cok güzeldi Durduk yere üzüLdüm
..Adım SözLérimé KéfiL..!
ne o güzelim ağlıomusun..?€rk€k bugün s€f€r yarın b€z€r..!s€nin d€diğin o l€yla m€cnun aşkları bu devird€ ne g€z€r..!!!!!
Dü$ pé$iNDéYSéN dü$ Pé$iMé....!
KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM
ßéN SaNa YaNaRKéN …. SéN Kim ßiLiR NéRéDé ü$üoRsuN..! =)
"s@hipSiz kaLınCa tutu$ur étékLér s@hibiné dönér tüm köpékLér"
KaLßiMé ßaNa SöZ VéRDi aRTıhK hak etMééNLéRiN qöTüNü KaLdıRMıJak…!(H)
ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SoNRa qéL...!
ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr.bénimLé oLan hér daiM saqdr.tanRım yaqmr yaqdr.yéryüZündé pisLik Çok.yaLanLaRnda yanLı$ yokTa.doqrulr dökürkn dLimdn.béndn kötüSü yk içmdé sakLı kaLbé sapLı ok
Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım….
BéNy séWMéK için proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H)
A$kın çaLar saaTi..(H)
' Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır
Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım.d
YéNi BiR sAyFa AçTıM kénDdİMé...iÇiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHçésİ dégİLKi KöPéKLér ÖLSuN
iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım.
KaRanLıkTa ü$ümék né Ky? VaRsın döküLsün KanatLarım…!
ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN çiZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:-* O zmn gaMé OwéR qüséLim:
B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GÜnLér! éz-géÇ Kasvéti !...
Karmakarışıklaşmaktayım...!
KaÇaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR öRMü$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy…
Gölgeler takibimde ardımda bir manzara yığını..
Huzur benden özür dilemeli gelmediği her gün için
éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN...
ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda
BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!ÇB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM…
Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar....
SevgiLer Sahte,İnsanLar KahPe,HayaTınız pLan,aLayınız yaLan!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Ekim 12, 2008 8:49 pm | |
| Kendini bi b*q sananLar.... Gerçekten Sandıqınız qibisiniz.. xD
Gözümden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ..!
sen iikii yüzLüsün … hangii tarafiina tüküreyim?!!
TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyosunuzz ^^
YanLızLıık henüz 1bebeK qünden qüne büyüyecek !
ŞüpheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR..!
İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..!
Ruhumn fi$ini çekmk isdiOrm..!..
Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece..!
DüqünLrde yanına qeLip seni dürterk "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLrdn sıkıLdıySn sende aynıSnı cenazeLrde onLara yap^^zuha xD
HisLerimdeN emiN değiLim,beLki pLatonik! FazLa sakindi Bu çocuK şimdi Bir ALkoLick!
PsikoLojim Bosuk :S Yayında Emei Geçen Her Kesn *** Shocked
Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar AnormaL .!
aRamısa qiRene 1 teqmeee.. xD
SaNa kaR$ı Nötr =)
Tık..! Tık..! Kim o ?..! (-ßhen A$k..!-)ßi Si*Tir qiT yha.. !
' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! =)
.. ruHunuzZa veRneL dayaSam yumuşaRmı x|
Onun qüseL oLması iÇin makYaJ deqiL modifiye Lasım..! xD
' </3...Tércümanı yOk séssisLiqimin..!
- Ey ***** qençLik.ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz.ÖküzLüqün Lüzumu yok ... ^^ xD
MaLLardan uzak. HayvansaL vé saLaksaL ki$iLikLérdén uzak. qérçék insanLarLa Yéni ßir hayat*
*eLinde kaLa kaLa bir ø hayat kaLIr; ya$asan neye yarar? öLsen kime zarar?
papa öldü Hristiyan OLdunuz..Hrant Öldü Ermeni Oldunuz..Dua edelimde BÜLENT ERSOY ÖLMESİN zuhahah
Ba$ka koLLarda sabah demLenmeLerin rahat mı ? bir anLıkda oLsa geLmiyor mu akLına güLü$Lerim
HayaT HoŞTur,AşkLar ßoşTur ... SewmE ßoşVeR, PeŞinDe KoşTuR
KıZLaR aFet-i CiHan oLsa Ruhu yıLandır.. TüKenMez GözyaŞı Dökse aLayı YaLanDır..
bitmez dediğin sewda buraya kadarmış.meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış...
qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz...’!
nE kRal'ına qiDeRim nE alaYına, bi DuruM vaRsa Kral'ıda qeLiR ayaqıma aLayıDa
Aşk iki temel elementten oluşur, acı ve haz. Gerisi naz ve gaz...
Anladım Yalnızlıklar Geçici . .))
Ben BekLetmeyi SeveRim ama BekLemeyi DeğiL,Ben SeviLmeyi SeveRim ama Sevmeyi DeğiL, onLarı saLLa sen asıL: Ben KaLdıRım KöşeLerindekini BiLe SeweRim ama Seni DeğiL!! | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Ekim 12, 2008 8:50 pm | |
| Karde$Ler mecburen Karde$tir ama Arkada$Lar seçiLmi$ Karde$Lerdir
Sén İnsansan o İnsansa ßén dé Sansam N oLur kié..?
takma kéNdimDén can sıkıntım öncéDén ßéRiDİr ßir öLüm takıntım x)
Olduki RasT GeLdi Bana Bir Köşede Gözüme Bakıp UfukLara DaLMasın ŞeyTana TakLaLar Atmasın...!
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR sİKtir edeRsiN HOşUNa
SaÇıNın téLi kopmaSın, koRkarım ALLah muhaFaza!$éRéfiné iZin véRdim buqün kaLßimdéki hér muhaFıza
Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin
Kimin éLindéSn,unutuLdn mu séndé sinSicé? çöZüm séndé canım zoR mu qéLdy ßu sonsuZ ßiLMéCé??
' qérçéqim warqén sahTémi qimsé önémsémés
!...ResmeTTiğiniz muTLuLuk en az DiğerLeri KaDar SaHTeydi...MeLek maskesi Takmı$ $eyTan öncekiLer gibi KaHPeyDi .
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun..Yakın olması neyi değiştirir son istasyonun?..
<<|- usLanmaZ bu kaLp ! .. Kücüq biR aN icin ! {{ Bana Sewmei öqReT ! }}
Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ
Tam Sarildim Sen Darildin! Cok Nazlanma Yar Usandim! Sen 1 Adim ben 1 Adim! Ortada 1 Yerde Bulusalim =)
love beni loveYim seNi =)
Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın,somutlaşın!... Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin
Bildiğim kadarıyla limitsizim,depremsiyonlardayım
Kime ne ki ben kimim?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?...
ßénim OLan ßénimdir. ßa$kasında Gördüsén Vazqécmi$imdir. Géri Dönü$ü ßénsizLiktir
Düşündüm, ikimizin Çözümü Yok ! BuLdunda AnLatacak Yüzün mü Yok
Aqzı oLan déiL ßéyni OLan Konu$sun:B
Dış görünüşmLe yarqıLama yüreimLe aLqıLa taby yüreqn varsa
FaRKLı OLMa ÇaBaSı İçİNDe OLMaDıGıMDaN ÖtüRü FaRKLıYıM
ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..
Kac déFa attırdınky kaLßimi 1déFada durdurasın
yaPtıĞım hiç biR Şey iÇin pisman değiLim..BüTün ÖfKem yapamaDıkLarıma..!
içine düştüğüm masalsı serüvenlerdir gamzelerime sonsuz hayatta can verenler
h£r$£y Yapßoz HaYaTım doLan GecMi$im yoq GeLeCegim YaLan a$ıGım SaNa 250 gRaM
bugün kalbine kaç gibi girdi en son konuk
Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Ekim 12, 2008 8:51 pm | |
| üyaLarımda mutLuyum...$ükür Ky kéNdimé köLéim ...
DiL até$tRr 1az suyLa sönDrüLmesi mümkündR TırnakLrNı a$ındRn çöZémédiqin ßu köR düqümdR
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
herkeZ sevqiye daiR biR$eyLeR saçmaLarKeN ßeN oNu ßuLdm..!!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım …
uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!
eLimde deqiL neFretim büyüyoR insanLaRa..
KaL Dedim Gittin .. Benim HikayemDin Bittin ..
MéLékTim $éyTaN dédiNizZ arTıq $éyTaNım HépiNisS GöRécéqsSiNizZ !!
séVmiOrum kéNdimi! séVmém öLé hérKésin séVdiqi şéyLéry
qidéné yOL wéRiCéqSinqi qéLen aYaqta kaLmaSın !
opel corsa bende korum
aLLaım yaqmur yaqDır yeryüzüné psLiq c0q !
aLayına qiDmein qenDinise qeLin !
Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(=
ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam ,séndé ßénim havuzuma i$émé..!!
qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..
bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm xS
senİ hayatIn kuRaLLarıNa göRe diiL kaFama göRe yaşadIm. (:
ßundan ßöle sénin gißiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!!
YaPma ße azRaiL MarioNun ßiLe 3 Canı war
ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM öNémLi
aynı seyleri sefmemiz gerekmioo yeterki aynı seylerden nefret edelim
gecmişte yasadığın güzel anıların hücumuna uğraıp sonra boşluğa bakmak hiçte kolay diil dimi
Hêr $eytànLà Yà$àdıım Gün İçin 1MêLênq Kaybédiørum..
bİs ne deLikanLıLar göRdüq güL güL öLdüqh
ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD
benIm oLan baNa kaLır geRi kaLan yoL aLır.
heRşey öyLe çabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM haYat bNm diiL !...
seNdeydi haTa !.. şeRefsizliqTi soN moDa !..
yoqLuumLa eii qeçiNmeye baqh vaRLıım biR daHa asLa senLe oLmuyacaqhh..
ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha çaLı$ yada acI çeKmeye aLı$ !
Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!!
ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!
Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén
Hadi topla Bedenimi Ruhum….Kalk Gidiyoruz…!
qöSe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqie..
Buharlaşmayan sevgi istiyorum „
HaDy ßir $éYLéRimiZi déi$ toku$ éDéLİm...qüLü$ünDéN véR ömRümDéN aL...
Artık susuyorum… SözLérim ßitti..ßu kéz qidiyorum.. sahidén ßitti…
sana ben kendimi ödünç vermedim ki..
Ayrılığın hakkını ver...Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı.Kalmayı beceremedin.Bari gitmeyi öğren.
sen gittin gelmedin deişen bişe olmadı belli ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!!
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu yüsDén hiÇ kimSéyi aramıoRum x)
Ya Céhénnémin Ucundayım Yada Cénnétin Néréyé Gidécéqimi Bende Bilmiyorum ....
Çok TaTLıSINN çOkkkk NAzLISIN biliyorum sende aslında haklııSIınnnn nede OLsa TÜRq MaLıSıNNNNnnn...!!!!
deqer wrmk matmatike ozqu bşidir..aska deüL..!
Hayatının résmini yap dédi ßana ßiri. Vé siyahtan ßa$ka rénk vérmédi.
ßénim oLan ßénimdir...! ßa$kasınDa GördüySén waz Gécmi$imdir
qiDéN iÇin üzüLMé séwSéyDi qiTméSdy , qéLéN içiN SéWinMé unuTMa oDa ßa$kaSınDaN qéLdy...!
SoNuMuz MoRg Aç Bir TuBoRg,,NeFes ALmA eFeS aL,,2 GüN Önceydi Arİfe Haydi ŞiMdii ŞeReFe!!
Kiminin Herşeyiyim Kiminin sahip oLamadqı Tek $eyHimm..!!
Ben sünnete karsiyim. Gençlerin önünü kesmeyelim..
kıyma bu nıkahı nkah memuru
Yolcuus hayatta sen gel otur yanımda
ßu yâSâm ßénim..kurâLLârı ßén koyârım..ßényâşârım..wé ßédéLînî ßén ôdérîm..ßu ßénîm Hâyâttâ kî duruSum.vârLıgım..îSpâtîm-dır
öNéMLySé déiL , öNéMLiySéN yaS !
ChoK Ka$aRsın , aZz ya$arSın...!
Kötü birsey yapmadinsa seytanlarin kapini çalmasindan korkma !
C3H3NN3MD3 Z3ß@N! !L3 !P @TL@DIM @T3$3 D@YANIKLI OL@ß!L3C3q!M K@D@R qÜN@HIM V@R ß@Y@ ß! D@Y@NIKLIYIM
sén qözümdé dikénsin ßana ho$ 1qüL qérék...!
qüLü$LéRm vaRdı ßnmßéN kiMin,ßén nérDéyim?Tam kar$ıya qéçérkén 1aktıqın o éL ßnm..(A)
ßnM €Limin uLaştıqı y€rLere,siZin HayaLLeriniZ ßiL€ uLaşaMaZ...!
Hayat ßu SévqiLim !! ÇoKtaN séçméLi...Sénin aŞkınsa ßi döNém ödévi..!
FuLL Time ŞeRefsiz oLacağına Part Time İnsan oL!! | |
|
| |
seLen > güLçin Moderatör
Mesaj Sayısı : 2048 Yaş : 29 Nerden : ------Saaneee----- İsim : seLçin! xD Kayıt tarihi : 22/08/08
| |
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Ekim 12, 2008 9:16 pm | |
| Canım Bende SevmiyoRum fLood yaPmayı ama SığmıyoR NickLer Diğer TürLü.. | |
|
| |
seLen > güLçin Moderatör
Mesaj Sayısı : 2048 Yaş : 29 Nerden : ------Saaneee----- İsim : seLçin! xD Kayıt tarihi : 22/08/08
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Ekim 13, 2008 4:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Ekim 13, 2008 5:42 pm | |
| | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Ekim 13, 2008 5:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Salı Ekim 14, 2008 4:04 pm | |
| hehe xD FarkLı KişiLerdn=) | |
|
| |
qüLCiNcix_Loqum Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Ekim 19, 2008 6:34 pm | |
| SaqoL Lokumm xD Kmse BakmıyoR ki GerçekTen Tek biR FarkLı Kişi yazSın Koyucam.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Paz Ekim 19, 2008 6:43 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Kas. 03, 2008 10:05 pm | |
| Tamam... Bu KadaR ısRaRa DayanamaDı GönLüm faLan xD g3çm!$ h!ç ya$nmamı$ g!b! dawRansaNda ßa$tn yaZamazsıN
Şunu unutma hiçkimse ve hiçbirşey unutulmaz değildir..Sen bile.. haa bu arada Sen kimdin
Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti… Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşt!!
herkesin üç kişiliği vardır;ortaya çıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı...
KayıpLarim çok Ne yazaR Senide kayßetmisim ßen kimLeri taRihe gömDümSen ßiLemezsin KaLßimdeki imParaTorLuğun efenDisi ßenim Seni aZ önCe idaM eTTirdim..
Şeytanım sen oL geL karanLığıma, ateşinLe yak ve AzraiLim sen oL geL yanıma öLümü ver..
hEr roManda bİr kAhraMaN oLduM ama eN cOk kEndİ hiKayEmdE yoRuLduM...!!
GözLer YaLan SöyLeMez SözLer iSe YaLanDır , Senin AŞkın MeLeğim MasaLLarda Yaşanır...
kimSé kimSénin hiÇ 1$éyi oLamaz...mı$ (: di'Li qeçmi$Tén ték yaRamSın sénn...!
HiçBişeyin Bana HiçBişeysin Demesi Hiç umrumda DeğiL
Ben Kimseyi AşşağıLamam O sizin Şahsi AşşağıLıkLığınız
Tanrı size bir yüz vérm$ ßi tanédé siz ékLéméin (:
detayLar ayNadır sNLe ßnm aramızdaKi farKı yaNSıtır, çünKü ßnm qißi ROCKERLAR iz ßıraKır Snin qißi SoytarıLar da KısKaNır..!!
BİRİNİN NASIL GÜLDÜĞÜNDEN TERBİYESİNİ...NEYE GÜLDÜĞÜNDEN ZEKASINI ANLA.....
SuYun IhTimaLi YokTur..DaLGaLanMak İçin İzin IsTeMeM..TsuNaMiYe BasLaDığımDa EnGeL DinLeMeM!!! qidi$LeR fazLa üzMeYe ba$Ladı artıK teq qorKum qiDeNLer döNmiceK dié..
HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!
SiLdim Hayatımdaki malları .. | ÖnümüzDeki Kolilere Bakıcaz '^ | xD xD Sén misin ßu haLdé oLmama séßép..inanmaK qeLmior içimdén (:
KayßéTtik severKn.YoruLduk DéNérKn.ßana saßırLAr diLéRdin..SéN pés éttiN ßénDn éRkén x(
...fondöténLé kapanmıor acıLar
"ölürsem beni sana gömsünler"
MasaL ßiTer aLayına qideR, ßen orTam qızı deiL ANNEM'in kızıyım $eqLim yeTer...
beni sana baglayan tek sey alipta vermediklerin kapina dayanirsam sasma sende kalmis terliklerim ...zuhazuhaxD
kaLbime sapLandın bir oK qibi we aRtık hayatıM inaN boq qißi xD
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/
GeLeceğiM ßeKLe DeDi... ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi... öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...! X(
Gidiyorum demeden gidisim varya süperdi, o surat ifaden görüLmeye değerdi.. xD
Yetişemediysen El Salla!!!..
ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!!
gördügün sey ınandıgım sey degıL sadece sey...!
ßenle yaşadıklarını unut yaşamadıklarını düşün sEnsİz qeÇen heRqÜn iÇin kApImA ÇelEnk qÖndErrR..
muTsuzum i$te var mı diyeceğin? Takvime baqtm yok bi geLeceim.. hayaTa koL gibi bnde gireceim!! tuTma neFesini bekLemeyeceim!!
Dikkatimi Çekmez kiMse Dikkat eDerim !$!me geLiRSe
Ben imkansız aşklar için yaratılmışm ne kavuşmayı bilirim ne de unutmayı!...
éRkékLér qißi savunamadıqın a$kın iÇin $imDi kaDınLAr qißi oTurDa aqLa (;
Boşver beni aldırma ben söylerim takılma, Aşk denilen meydanda görüşürüz nasılsa!
Sanma ki pek de masum, Öyle büyük konuşma, Aşk dediğin o yosma, Takar boynuna tasma!
Sende hiç gurur yok, Sende hiç kişilik yok, Laftan hiç anlamıyorsun, Yapıştın bana çıkmıyorsun !
Yazmak tarzım değil! çizerim (H)
Tek bir ihtimal var. Ben olmadan bir hiçsin!
Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
Boşa akıTma qöz Yaşını Sana yoL yakıŞıR
BiranDa qittin Şimdi dönmeq Ne Sana ne Bana yakıŞır
FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? insanı ya$atan hayalleri..öldürense qerçéKLéri Al sana yeni adres. Oturmaya bekleriz dön dolaş mahallesi arabul caddesi zor bulursun apartmanı no:9 Gelsende biz evde yokuz
[/size]SeNdEkİ BaNa AşIğIm...!!!
Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı
KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!!
Bir mucize istiyosan gerçektende ihtiyacın olmalı
BeNi UnUtMaNa YeTeCeK MeSaFe YoK ALeMdE!
Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini..
uzak olsada yerin...ben genede seninim
sus ne olur konuşma gerek yok yalanlara, ne yaparsan kabulum alıştım oyunlara
sessiz ıssız sadece karanlık anlamadınmı hala!!! anlattığım yalnizlık
sen bana ı$ık ver bende filiz çok
AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dustu..
| |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Kas. 03, 2008 10:22 pm | |
| süferLer yHaffT dvM ßeßeKümm | |
|
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Ptsi Kas. 03, 2008 10:22 pm | |
| ehh xD ne KadaR yoRUm o KadaR niCk xD ÖnmLi diiL aşKomm =) | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Çarş. Kas. 05, 2008 5:00 pm | |
| yhaa Bana KıvıRcık Demee xD xD KıvıRcık deRsen Dwm eTmm Bakk =( | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Perş. Kas. 06, 2008 3:46 pm | |
| xD eehhh Tek SenLe oLmazz! | |
|
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii Perş. Kas. 06, 2008 7:14 pm | |
| | |
|
| |
| SıLa FarkıyLa Miss Gibi Msn NickLerii | |
|