| heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] | |
|
+5Kaulitz* sarı papatya **ftma quCuq_seiTan ''CheRRy'' qüLCiNcix_Loqum 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
qüLCiNcix_Loqum Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Paz Ocak 18, 2009 7:40 pm | |
| iLaçLarını aL en rahat pijamaLarını giy güseL bi fiLm koy o sırada hafif bi yamur yağsın eLindeki sıcak çikolatandan son yudumunu aL en sewdiğini düşünerek küçük bi çocuk gibi uykuya daL uyandığında iyiLeşmiş oLman diLeğiyLe..
HeRkesin ßi mêLeq'i waRdıR.. ßenîmde ßı meLei'm waRdı.. sOnRa nOLduqunu anLamadan qitti.. meLeksîz kaLdım ßn.. ''o'' qıttıkten sOnRa hıcbıRsêy yOLunda.. qîtmedı.. We ''o'' qeRi qeLmeyeßiLRdi.. meLekLeR koRuduqu kisiyi cOk sewmez mi.. ßenimki ßeni sewdi ama cOk deiLdi.. Yinede HeR$eyden cOk sewiLdi..
qördüqünü diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini..
Aşk, seven için ızdırap,sevilen için gururdur.Karşılıklı sevenler için SAADET, sevipte sevilmeyenler içinse; Ö L Ü M D Ü R ...
Sigara kadr zrarLısın cektikce yaktınn....
Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!
~~Ne Seni Sevdiğime Pişman Ne De Seni Sevene Düşmanım,Yalnızca Seninle Olmak Varken, Sensiz Yaşadığıma Pişmanım....~~
eY gönLüm, Senin " Canim " Dedigin Canini Aldi .!
Senin SevdiginLe degiL..Seni Seven Le oL.. Senin Sevdigin Seni öLdürür ..Seni Seven ise Senin için öLür !!
'' $erefine içiLeceq a$k yoq,satıLmı$ BütüN SevgiLer ''
kaLßim iLtihaP saLgıLar..hér saRsıntıda sevqm mikr0p kapar | |
|
| |
quCuq_seiTan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Ptsi Ocak 19, 2009 5:58 pm | |
| Süper yav'ss :D ~~Ne Seni Sevdiğime Pişman Ne De Seni Sevene Düşmanım,Yalnızca Seninle Olmak Varken, Sensiz Yaşadığıma Pişmanım....~~ Buna Bittim süPerrr | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Salı Ocak 20, 2009 12:58 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Salı Ocak 20, 2009 4:16 pm | |
| saqoL canıSı Devam | |
|
| |
| |
| |
gülçin_binnur Moderatör
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Çarş. Ocak 21, 2009 7:56 pm | |
| serbesth qullanım olduundan aldım biras helal et ismoshummxp bu arada çhhhooq qhsellerrh dewm lhütfennnnn(!) | |
|
| |
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Çarş. Ocak 21, 2009 10:31 pm | |
| Canım tüRkçeyi o kadaRda katLetmeyeLim LütFen | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Paz Şub. 08, 2009 10:20 pm | |
| zuhuLeLeeee xP xP qüLüşLerLe katLettik Türkçe^yi maşaLLah Loqummm (: | |
|
| |
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Salı Şub. 10, 2009 7:29 pm | |
| Eed.Cok Sohpet oLduu nickLeRee Dvm edioRmm xD
ErkekLeree Ban Aileme Mute Okula Disband Hayata AltF4 Dünyaya Reset
*ßeLkide hisLerim oLdu ßir sapLantı yava$ça öLdüren ßir ßuLantı aCıLarLa doLu pis ßir kaLıntı ßitmez oLdu Lanet oLası ßu takıntı
Søn Gùnè$tì ßàttì ì$tè, Søn kìràydì vèrdìm ì$tè ,Søn sààt'tì gè¢tì ì$tè,Sønàdìmdì àttìm ì$tè, Søn Nèfèstì ¢éktìm ì$tè,Søn dèrdìmdì ßìttì ì$tè, Søn Søzùmdù yàzdìm ì$tè, Sønùm ßùydù Gørdùn ì$tè !!!
Kimmiş Bana karSı CıkaNn,Cezaa Koyup EnqeL oLann qöNüL Ferman dinLemiorr Var mı İtiRazı oLaNnn?
adımı tükürün azınızdan çiğnediğinz yeter ! Nefret ettim bazınızdandostum düşmanımdan beter. Kmse kusura bakmasnynımda kmse kaLmasın we kmsede surat asmasın Lan sen arkadasmısn ?
Arada ßi kéméri sıkta dü$mésn o sahté ki$iLiin(=
ßén sénin tuwaLétindé yüzmüorsam séndé ßénim havuzuma i$émé..!!
| |
|
| |
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Salı Şub. 10, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Perş. Şub. 19, 2009 4:15 pm | |
| | |
|
| |
küpşeker Moderatör
Mesaj Sayısı : 364 Yaş : 28 Nerden : Kdz. Ereğli İsim : cemanur Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] C.tesi Mart 07, 2009 12:19 pm | |
| | |
|
| |
gülçin_binnur Moderatör
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Paz Mayıs 17, 2009 8:17 pm | |
| | |
|
| |
***G_Ü_L_Ç_İ_N*** Üye
| Konu: Geri: heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] Salı Mayıs 19, 2009 5:34 pm | |
| saol cnm szüperler hepsini okudum bazılarını kullanıyorum | |
|
| |
| |
| |
| heR teLden Nick !! [Loqum faRkıyLa] | |
|