''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: uTanDıRan aNıLarıMız Ptsi Kas. 10, 2008 9:35 pm | |
| uTanDıııMız,uTanCDan YeRn dißiNe qiRDiiMz aNıLar ßuRaYaa! ßen ßasLıoRm... serviS qeLms ßen aparTMaNDan KOsaRaK iNioDm.Tam eMrLeRn KaPınn oRaYa qeLDM son ßasMaqı hoPLayaRaK iNioDm eMir ßirDn KAPıDan cıKTı NaPcaaMı saSrDmm Ve DüSüoDm Sn anDa ToParLaDm aMa YeRin DißiNe qiRDm...SıRa SisDeee... | |
|
küpşeker Moderatör
Mesaj Sayısı : 364 Yaş : 28 Nerden : Kdz. Ereğli İsim : cemanur Kayıt tarihi : 21/10/07
| Konu: Geri: uTanDıRan aNıLarıMız Paz Ara. 28, 2008 1:38 pm | |
| yha bn bir hafta önce sewdiğim çocua asşkımı itiraf ettim ayyy saka mı dedi bnde diil dedim şuan düşünüomush ama ök tatlı aşkhmm cnm msn de konuşoz okulda utnıo zavllı | |
|
quCuq_seiTan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: uTanDıRan aNıLarıMız Perş. Ocak 01, 2009 3:39 pm | |
| xD xD GaripLerim :S:S Bende bi Çocuk hakkınDa Konuşuyoduk işte o sıRada aRkadaşım kaLakaLdı bnde onun BakTığı yeRe Bakınca oRda bahSettiğimiz cocuk oLduunu göRdüm... utandım ama aLLahTan Çocuk Beni TanımıyoDu xD | |
|
qüLCiNcix_Loqum Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: uTanDıRan aNıLarıMız Perş. Ocak 01, 2009 5:04 pm | |
| öğLe tatiLiydi KaganLa qidiyoRdk KağaN ayaqıma bastı bende Yha yavaS aptaL ddm O da uRatını bktü Ayh aSkm kıyamam ddim iLk dfa Kaqana aSkım ddim o da duydu Çok utandım yhaa | |
|