| Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] | |
|
+2qüLCiNcix_Loqum quCuq_seiTan 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
quCuq_seiTan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Paz Ekim 12, 2008 8:53 pm | |
| +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°
(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h)
(%) SeNi SeVeRim SeNi SeVeNide SeVeRim SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)
(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)
Bir deniz düsün susuz bir insan düsün mutsuz bir gece düsün uykusuz bir bahar düsün ciceksizbirde beni düsün sensiz.
Dal rüzgari affetse bile dal kirilmis bir kere.
In The ParK’ta Gezerken Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc ÜstüI am Düstü Kiç Üstü
Bir cicek sev hic solmasin bir dost sev arkandan vurmasin bir yuva sec hic yikilmasin bir sevgili sec seni hic unutmasin.
°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Sen i_Unutamam°(w)°
(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)
(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)
Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa bil ki oldügüm gündür.
Güldüm AglattilarSevdim AldattilarSarildim BiraktilarSaolsun DostlarSevenlerSevilenlerBeni Zorla $air Yaptilar
(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Sevdigim degil canimsin uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur hayalde degil canimdasin.
Yildizlar Kadar Parlak Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark Yildizlar Miljonlarca SEN Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur hayalde degil canimdasin.
Delice sevhaince terket ama ALDATMA...(yoksa...)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NOGLUR!
×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷
BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!
Zamansevginin büyüklügünü anlatir...
Biraz seni bilirler biraz beni Ama ne bilirler Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Beni bos bir kutu farzeticimi ise sevginle donat...
BIR GUL OLMAK ISTERDIM DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum dua ediyorum parasutum acilsin.
Günese adini buzla yazan biri olursa bilki o seni benden çok seviyor..
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevmek ölmektir bence ben de sevmistim ölmeden önce
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen yanima gel ki sana sensiz yasamanin sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer
Biraz seni bilirler biraz beni Ama ne bilirler Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Sari giyer günes olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursun -Kimbilir belki bir gün Beyaz giyer benim olursun.
Beni bos bir kutu farzeticimi ise sevginle donat...
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nef es_Alamam (f)
Ben Seni Kalbimi Yazdim Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.
Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur ancak Mezarda biter...
ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuNbIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR
•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?• | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Paz Ekim 12, 2008 8:54 pm | |
| нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк
уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσя..уιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσя..вєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєя..уιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя...
вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм
вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм...
ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑
:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя
:::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηöη¢є ∂üşмαηı σℓ:::
●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι...
уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм
ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя
ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єηιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єηιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує
нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк...
:::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя:::
ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α)
ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη
●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●•
ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм
αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι
:::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя:::
"нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк" αℓıη уαzıм σℓ∂υ..
...gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!...
нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιzzαмαηѕızzαяƒѕızмєктυρѕυ zα∂я єѕѕιz....
вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує
нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα ...
вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є..
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..
..ηєуι єякєη уαşα∂ıуѕαм нєρ σηα gєç кαℓıуσяυм..
вєη вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє "αşк" уєя∂єη göğє вσş !!
αятıq ∂αуαηαмıуσяυм єѕкιѕι qιßι ѕєω∂ιм αмα тєякιℓ∂ιм qözуαşℓαяıм ∂υямαк ßιℓмє∂ι кαℓßιм ѕιℓ∂ιкℓєяιηι ѕιℓємє∂ι ηє∂єη'ιηι ßιℓмєк ιѕтєямιѕιη ؟
1 gιяℓ 1 ¢яу нєєууσσσ α∂αмıм тнιѕ ιѕ му ѕтуℓє...
düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı
vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.
нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи
вüтüи αyиαLαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк göяdüğüм…
αииє вєи мαиyαк oLduм
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!::: | |
|
| |
qüLCiNcix_Loqum Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Ekim 14, 2008 4:03 pm | |
| ÖnmLi DiiL isTeyn Daha Dewamı qELir.. | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Ekim 14, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Ekim 14, 2008 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Ekim 14, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Çarş. Ekim 15, 2008 5:42 pm | |
| oo Karisma Canım süPer vaLLa DökTürüyoSunn Dewamm | |
|
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Çarş. Ekim 15, 2008 6:49 pm | |
| ßas qaZaaaaa HaDi İsMosss | |
|
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Perş. Ekim 16, 2008 8:08 pm | |
| cnm ßis YeTeriS saNa ß-deNem | |
|
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Ekim 28, 2008 1:09 pm | |
| eT cnM ßis isTioRs...HaDi isMos HaDi ismoss HaDiiiii TAm zaMaNıı TaM zaMaNıı SimDiiiiiiii,i | |
|
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Ekim 28, 2008 1:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Ptsi Kas. 03, 2008 10:18 pm | |
| ehhhh 2nizLe oLmaz Bu işLer... | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Ptsi Kas. 03, 2008 10:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Ptsi Kas. 03, 2008 10:22 pm | |
| 1) Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini …….
2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun
3)Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum… 4)Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü.
5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni
6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!’
7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum
cool Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ
9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .
10) DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim
11)GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..
12)Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dökülsün cıgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör …
13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .
14)HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir
15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !
16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA ! 17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .
1coolGéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..
19)oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .
21) mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !
22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!
23)Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ‘’O'’ éL BéNim ..
24)KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.
25)SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..
26)Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !
27)GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.
2coolSéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .
29)Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..
30)GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim
31) BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!!
32)uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé
33) Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa
34) DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm
35)OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ..
ne evliyim...ne ilişkideyim...7/24 çelişkideyim...hastayım çoookkk...
bu kişiye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
sana gelince... ne ben sezarım ne de sen brütüs.ne ben sana kızarım ne de zatın bana zahmet edip küssün.artık düşman bile değiliz.
"ölürsem beni sana gömsünler"
"itin olayım bana bobi de"
"iki kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen, aradaki iki kuruş fark için seni satar."
"mezar özel ve güzel bir yer, fakat sanırım orada kucaklıyacağın kimse yok."
"cennette köle olacağıma, cehennemde kral olayım."
"allah delileri çok seviyor olmalı, onlardan çok yaratıyor"
"neden mi bitti? hep ağzın vardı. hiç kulağın yoktu.",
"çok konuştun ağzından eskiceksin."
"kürdan olup ağızda kırılacağıma, ormanda yontulmamış odun olayım."
"salatalıklar kalkmış, bahçıvan kovalıyor. dedim sana ana bu oğlan kaçıyor."
"nerede unuttuysan beni, orada kal."
"anasının eteğinin altına sığınan erkekten adam olmaz."
"aşk bitmez insan tükenir."
"boşanmayı düşünmüyorum.öldürmeyi ise sık sık."
"milyonlarca spermin arasında birinci ol, şu yaşadığın hayata bak."
"coca colayım hayatın tadıyım, roccoyum çok şekerim, albeniyim bahanem çok, ülker çikolatalı gofretim beni sevmeyen varmı ?"
1 sandımki aşkımız bir ömür boyunca meğer bu bi oyunmuş kolay oynanan beni sewdiğin varya o bile yalan.
2 Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOLUR!
3 deli oldum al beni aklım gibi hadi
4 Beni sana hapsetti gönlüm ,Bakışındı gülüşündü ölüm
5 sen ağlama kirpiklerin ıslanır,bırak ben ağlim ki belki deli gönül uslanır!...
6 *Bazı parazitler bağırsakta yaşar. . .Bağırmasakta.
7 *Zil çaldı mı? Hayır zil masum.
8 ''Nasıl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''
9 Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun! Yıllar benim! BıRaK BeNi !!!
10 Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr
11 Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!
12 UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE KÖTÜ KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!AğLaMa KaLBiM BüYüDüN ArtıK...
13 İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM sen die
14 söylüorum yeminle yine sana dönmeyeceğim..
15 aşka gönül vermem aşka inanmam yıllarca boş yere ağlayıp yanmam..
16 aşk böyle bir duyguysa sonu hep ayrılıksa gün gelip uçacaksa olsun varsın ben sana güveniyorum
17 nasıl dayanır yüreğim seni onla görmeye nasıl deydi ellerin onun ellerine
18 yok işte yok herşey yalan sözler yalan gözler yalan
19 yaşamlar laçka olsada ölümler karizmatik
20 beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp esir etmek karanlığa!! suç değilmi..
21 sanane benim çektiğim acılardan daha ne alabilirsinki bu canımdan açtığın yaraları saramadım saracak birini henüz bulamadım...
22 ewt yaptım pişman diilim herkes daha ii sini ister
23 ßeni seven sever, sevmeyen s.ktir olup gider benim dünyam her türLü döner....
24 Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tükendim biLe
25 Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, €ttiğin T€K cümle ile..!
26A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!
27 A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!
28 "...hem gidenedir bu şiir hem gelecek olana o da biraz oyalanır gider nasıl olsa..." Y. Erdoğan
29 Sensiz ne kadar bensizim kimse biLmior !! Alıp başımı gitsem diorum, gittiğim her yerde hasretin terketmior ..
30 En GÜzel Sevgİ Ne Deseler AŞk Dİyebİlİr Mİsİn?
31 Sen Bİrİnİ Sevdİn Mİ Deseler Benİ SÖyleyebİlİr Mİsn?
32 Onu Unuttun Mu Deseler Hayir Dİyebİlİr Mİsİn?
33 YaŞamak Çok GÜzel Deseler Onsuz Anlamsiz Dİyebİlİr Mİsİn?
34 İlk GÖrdÜĞÜm Yerde Beklİyorum Desem KoŞup Gelİr Mİsİn???
35..нαηgι кαℓß ѕηι ßηιмкι кα∂αя ѕєω∂ι ؟
36 ölümün olur senin uzaklardan gidişin ne olur inan bana seni ölümüne sevmiştim..
37 ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben ...
38 aCı zamanla geçer....
30 köprüde ayı dayı yoktur cellat kazanır!
41 Özlemek güzeldir özleniyosa insan .... Ama ben özlemiyorum acı çekiyorum..
42 ßulutlar bile biliyor yaşadıklarımızı.. Onlar bile aqlıyor halimize...
43 Yalan söleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun ...
44 Nazarlardan korusun tanrı bizi incitmesin eller yüreğimizi...
45 ßoşuna sevmişim seni değmezmiş sana ....
46 yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin...
47 GeCELER bensiz olmaz bedenim aşksız kalmaz!
48 ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя...!!
49 яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм....
50 ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN
51 AKILLI OLUP DÜNYANIN KAHRINI ÇEKECEGİNE DELİ OL!! DÜNYA SENİN KAHRINI ÇEKSİN....
52 Ölümü Özledim Anne Yaşamak İsterken Delice.
53 Senin Eserin Benim
54 Kaderimse Çekerim,Çilemse Güler Geçerim.
55 KıZ DeDiĞiN İsTaNbUl GiBi OlMaLı;FeTiHi ZoR, FaTiHi TeK OlMaLı
56 Sevgini taşımak değil,hasretini çekmek zor.Gülmeyi unutmak değil,Ağlamaya alışmak değil,Ölmekte değil,Özleyipte görmemek zor....
57 sevgılım senın yuzunden acıldı kalbımde yara eskıden turp gıbıydım sımdı dondum hıyara...
58 -кαяє ρяιzмα üçgєη αѕкıη∂αη σℓ∂υм ∂öятgєη ησℓυя ѕєνgıℓıм ѕєη∂є вıяαz ѕєкıℓℓєη
59 -öηємℓı σℓαη вıя ѕєνgıℓı υgяυηα öℓмєк ∂єgıℓ υgяυηα öℓє¢єк вιя ѕєνgıℓı вυℓмαктıя
60 -ĤÁŶÁŤ ßÚŶŚÁ üŚŤü ĶÁĹŚıŃ
61-ѕєνιℓєηℓєя ѕєνмєηιη ∂єgєяıηı вıℓѕєу∂ı ѕєνєηℓєя вυ кα∂αя α¢ı çєкмєz∂ι
62 -geclıgıne guvenip erken derken belkı elveda bıle dıyemezsın gıderken
63 -SaHiLe oTuRmUs DeNiZe bAkAn sIgArAyI TuTuP TeRs yAkAn YaKaSıZ GoMlEgE kırAvAt TaKaN BiR AsIk gOrUrSeN bEnİ HaTıRlA
64 -Bütün alemın derdı ben olmusum demek kı zamanında ıı koymusum
65-Serefsızlerın serefsızce yasadıgı su dunyada sende serefsızce yasıyosan adılıgıne boncuk takta nazar degmesın
66 -Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dediler.Boynumu büküpte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler.
67 -Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi
68 -....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη....
69 -....hayal gozlum....
70 -hani birbirimizi ölene kadar sevecektık noldu sevgılım ölen kim???
71-ne sana acırım ne kendime sadece birtek kişiye acırım o da yerime geçecek insana
71 -Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Göz Yaşım OLDU!...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Ptsi Kas. 03, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Kas. 04, 2008 5:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] Salı Kas. 04, 2008 5:26 pm | |
| | |
|
| |
| Karisma NickLer [SıLa FarkıyLa] | |
|