| arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) | |
|
+5qüLCiNcix_Loqum quCuq_seiTan %CeReN% SeLen-ÖzGe ''CheRRy'' 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Ekim 31, 2008 4:40 pm | |
| ee saDeCe isMos^m Mu? | |
|
| |
qüLCiNcix_Loqum Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
| |
%CeReN% Moderatör
Mesaj Sayısı : 369 Yaş : 28 Nerden : KoNyA İsim : CeReN Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Ekim 31, 2008 7:29 pm | |
| höhö süper yorum | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
Mesaj Sayısı : 1172 Yaş : 30 Nerden : anKaRaa! İsim : hLL Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Ekim 31, 2008 10:01 pm | |
| cıııKss oLmaDi xD ayRı ayRı oLsn YormLar xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4006 Yaş : 31 Nerden : GüLçin'in evinden aLLah aLLah =) İsim : Çok mu mrkLısn? Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Paz Kas. 02, 2008 6:49 pm | |
| 2 KiŞiyLe oLmuo aMa | |
|
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Salı Kas. 04, 2008 5:11 pm | |
| ßasKa yoRm yoq Mu?? | |
|
| |
quCuq_seiTan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Salı Kas. 04, 2008 5:25 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2950 Yaş : 28 Nerden : neRden qeLdiySem Bu Dünya^ya İsim : biLmem Bana isim KoymamışLar abLa=) Kayıt tarihi : 20/04/07
| |
| |
| |
| |
| |
| |
%CeReN% Moderatör
| |
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Perş. Kas. 06, 2008 9:36 pm | |
| KuşKum YoKTu Béni BıRaKıp GiDeCeqinDen..!!SıcaK Bir GüLüşTü DüşLeRimi SüsLüYen <3SonunDa GeLdin Ben Seni Ne KaDaR aRamıŞım Meqer BiLmeden..qün qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer çıkartıLır..ama bu araLar qeRçekten çooook i$im varr. iLqiLenmiyorum.. x/Téßriq €déRim Sény KaYßéTTiRdiN iZiny ßiR Téq Seny GöRdüM SevGiSiNi €Zényy .. ' ßén TamamıyLa İnsan Gißi Görünmék Üzéré TamamLanmı$ 1 Ruh Numunésiyim...! ~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen ben..eLimi tut.Korqarm dusmekten... ~ qözü döNér aDam asaR..s0Ra marS*ta HayaT arar..CanLı YayınDa ŞéüTan*Lar.. xD " Sensiz bir hayat" ; tebeşirle karatahtaya birşeyler yazmak kadar kolay değil.. ! "' ««««яσ¢к σℓ∂υğυη уєя∂є ѕαℓℓαηмαк ∂єιℓℓ;;;σℓ∂υğυη уєяι ѕαℓℓαмαктιя»»» нєя вαѕα тαç σℓмαм тαç σℓ∂υgυм вαşı уєяє вαктıямαм. . . hiKayeLeR anLatıLdı a$k mé$k DoğruLuk Hakkında AğLayacak yeR kaLmadı Sahte DostLarın Omzunda... ∂υ∂αкℓαяıη∂αη α∂ıм ∂öкüℓüякєη ιçιм тιтяєя вυηυ ѕєη∂є вιℓ...!!! --•[-•gι∂єηє ѕöуℓєуιη gєяι ∂öηѕüη ωє ηє кαувєттιğιηι göяѕüη•-]•-- Dilsiz ßir veda seçtiğim için, Gücenme..... Kapını açık tut sen. Aşk elbet tekrar girecektir, ßenim çıktığım eşikten... !![/font]
[●.●] Men deLdim ... ßişi Diip diTcem.. TeNi TeViyoomM... =)) ßu kada didiYomM
Yüreğimde öfkem, yüzümde göLgen gidiyorum dönmem bahardan önce... ..Uzaktaki ya[kı]nım..
ღ yüReğ'[m]ღ
Døkûñamadañ †êñîñê öpêmêdêñ öpûLê$î dûdakLaRîñîmäh$êRê êR†êLêdîm Vû$La†î.
HayaTa hep uzaktan ßaKmaya
ÇaLıştım
Oysa hep ßeni İçine ÇekTi..
ArtıK GözLerimi kaPatıp UzakLaşmak isTiyorum
Bir hayaL oLduğunu ßiLe ßiLe..
Başka Sularda O Şimdi..Başka Rüzgarlar Arıyor..Başka Yollarda Yürüyor..
ßomßassstiiiq Harßi Lastik xD
ηiγє вaηa hєя şєγ кσякu hєя şєγ тaSa ηє qєćє ηє qüηdüz кaγqıSız ηєdєη вüтüη γσLLaя кaяaηLığa qєćєLєяiм uzuη ışıкSız aşк γaяı γσLda кaLdı ηєγLєγiм кσякмuγσяuм вєη вuγuм вöγLєγiм γaяıηLaя кadaя γaкıη iςiмdє Fıятıηa вu daLqaSız dєηiz duяquη aLdaтıя iηaηмa γaSLaηıp quяuяuмuη кaмвuя Sıятıηa кєηdiмє яağмєη duямaм вaSaя qidєяiм..
Love hurts..... But sometimes it's a good hurt And it feels like i'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love i won't survive.----------------------------------------- Aşk yaralar Ama bazen güzel bir yaradır bu Ve hala yaşadığımı hissettirir Aşk şarkılar söyler Kötülükleri aşabildiğinde Bir kalbi vardır ve beni dener Çünkü aşksız hayatta kalamam.. Yeni SevqiLin DéFoLuymuş GiT SoR ßaKaLım DéqisTiRme YapıoLaRmı?
şimdi birtanem. Hadi geri ver onu, haince çaldiğin gibi. Bir gün ansizin çikipta karşima siyah saçlarinla büyüleyip gözlerimi, sesinle içime işlediğin gibi. Bir de sensizlikle cezalandirip, hapsettiğin gibi beni. Hadi geri ver onu bana .Sensiz yapamayacak olan aciz kalbimi...
''belki'' dünyasında... ''keşke'' kokan havayı solurken... ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin...
ak$amı 'beqLeyip karanLıqa qisLiorum her qece qösya$Larımı..!
A$k néyDi ? sény séwmékti a$k aRamaktı kénDimi sénDé Vé.. hiÇ oLmadıqıM kaDaR ßén oLmak ßénDé iSsyaN étmékTi sénSiz qéçéN héR saniyéyé i$té a$k séwdamıZzı haykıRıoRdu !
küçük bi qız çocuğuuym ßen şekerDe,çikoLataLarda buLduğum muTLuLuk kdr SeviyoRum seniiii<3
Ruhumdaki düğümler fazlasıyla sıkı.Kimsenin onları çözecek kadar ince tırnakları yok.Bense çoktan vazgeçtim tırnaklarımı uzatmaktan.
Susuyorsam; Umudumun bittigi ani, kacirmadan yakalamamdandir, Caresizligin baslangicidir, Sözlerimi unuttugum zamandir
bir insanın kalbi bu kadar çok duyguyu aynı anda nasıl taşıyabilir ??? taşıyamıyorum işte ağır geliyor.... kalbim heran hergün ağrıyor.... bu senin sevginin ağırlığı mı imkansızlığının verdiği acı mı anlıyamıyorum.... bildiğim anladığım tek şey sen İLK TEK SON aşkımsın.... bir daha severim hatta belki çok da severim ama AŞK sendin.... ve eminim ki AŞK tektir..... Bitmez, Ölmez.... ilk AŞK unutulmaz derler ..... Unutulmaz!!! çünkü o ilk ve sondur.... ondan öncekiler ve sonrakiler olur elbet... ama AŞK tek olduğu için unutulmaz !!! insan hayatına giren kimseyi unutmaz ama aşkı hep kalbindedir...
qidi$LeR fazLa üzMeYe ba$Ladı artıK teq qorKum qiDeNLer döNmiceK dié..
cok agladim gormesen de! cok ozledim seni .. masallar gercek degil ne kadar hayal etseM de senle yasiyorum ölüyorum gitme
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor..sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor.
a$k mutLu eder..
ßazende üzer ,,
ama a$k özeLdir ..
a$kını hak eden ßirine sunarSan eğer ..! SeninLe geçen her saniyemin Bir adı sevgi, bir adı a$k! Artık hiç ü$ümeyen yüreğimin Sebebi Sen, anLamı a$k!
Korkmuyorum arTık inan esKisi KadaR... KaßuLLenDim ayRıLıqı zoR oLsaDa yaR... WuracaKsa kaDer ßana SeninLe wuRsun... a$kın wuRduqu yerDe çiçekLer açaR...
ZamanSız qiDermi$im YaRım ßırakıRmı$ım... SonLarı hiÇ Sewmezmi$im asLa yeTinmezmi$im... Ama ßen Çok... Çok a$ıqım Sana .!
...BEni BilDiqiM KADAR deqil bİLmedİğiM kadaR SEv ...
bakmazSan bakmam, meRakLın degiLim!
konuŞmazSan konuŞmam, ceneSi düSük degiLim! yaLanLaRını dinLemem, yaLaka degiLimm! kawGa edeRim, “ korkak “ degiLim! aTıp tutmam, koLpa degiLim!düŞeni kaLdırırım, “ aCiz “ degiLim! herkeSi Sewemem! ŞıpSewDi degiLim! ŞimDi Karar Senin..ßen köTü biRi miyiM ?
Herkes Gülüsümü Görüyor Kimse savasimi görmüyor... Herkes sesimi duyuor düsündügümü kimse bilmiyor... Herkes yazdiklarimi okuyor Gözyaslarimi kimse görmüyor... Herkes beni tanidigini saniyor Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor. SızSada DamarLarımdan aKan kaNım YüreiMe susMayı öRettim.!![/font">
SormuORum NeDen GiTTin Die zaTen Hiç ßenLe DeiLDin NeYSe UnuT GiTsin...<3
KıyameTTe KopSa Seni Yanıma aLmaDan GiTmem...<3
-Gel kAlbiimde yAsa valla kira istemem
[font:2941=]ßen 1 0yuncak ßéßeqTm sNin iÇn... haN cNın sıkıLdıkCa 0yanaRdın ya ßnmLe... hatırLıy0r MusuN ? baZen yZüme biLe bakMaSdn ...x( sén qöRmezdn aMa ßen aqLaRdm ! SesSizCéé ... bazénDe seweRdn beNyy (: iÇimm iÇiMee sıĞmasDıı ...!Sen değil ben yoruldum Saklamaktan kendimi Yaşanmadan, risk almadan, kaybetmeden rest çektim Çaresi yok bu işin, sonu gelmez nefretin Şansım yok dönmezsin, geri gelmezsin... GeL hadi Acıt ßeni O biLe Yeter... ÇorakLığımda İstemezsen Eğer geLmezsen ÖLdür ama affet ßeni . caresizLikte buluyorhayatımın anLamsızLıgını senin sayende bertaraf ediyorum! akLımdaki düşünceLerLe birLikte kanıma karışıyorsun canımı acıtıyorsun! buna vücudum bagısıkLık kazandı bunLara tepki vermek yerine sana uyuyorum kendimi um!karşıLıksız sevqi bu iÇimdeki sevme deSemde kaLbim sÖz dinLemezKiSeni ßen unuTamam seni ben sensiz yaŞayamam a$qımmmm =)yırtıLan sayfaLarda kaLdı tüm masaLLar yaLanLarLa kac hikayE ßak yarım kaLdı cEkip qidEn yarınLarLa.. | |
|
| |
%CeReN% Moderatör
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Kas. 07, 2008 9:43 am | |
| tşk hilal | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Kas. 07, 2008 5:32 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Kas. 07, 2008 6:26 pm | |
| süPPerrrr ayhh SaqoL hiLaL'imm KuLLanabiLiyomuyuzz xD yyha bn anLamaDım qiDDi UzakTaki ya[Kı]nım ne anLama qeLiyoo ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Kas. 07, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Kas. 07, 2008 7:11 pm | |
| hiLaLim bizi yaRı yoLda bıRak maz Cnm... | |
|
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Cuma Kas. 07, 2008 7:33 pm | |
| HiiiC ßiraKıRMııım Taßii dvMı vaR inş. YaRın... uzaKTaKi YaNım qißisnDen uzaKTaKi ya[Kı]Nim...inş. anLaTaßiLdm.. | |
|
| |
| |
| |
''CheRRy'' Moderatör
| Konu: Geri: arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) Perş. Kas. 13, 2008 8:05 pm | |
| hady ßén Küchükkén Mıktanıs Yutmu$um ßiLinchsizcé! Ama Hérkésdé 1 Parcha Démir Mi Yutmu$ GéLén Yapı$ıo Gidén Yapı$ıo..!
- 'KenDini preNses sanıoR breHh yüzyıLın bakımsızı..
né sHén umRumDasın né ba$qası...HicH siqimDé DéqiLsin anLaDınmı a$qısı....???
FuLL time Şerefsiz oLucaqına,part time,İnsan oLL!
Beklenen Rüya..
İNeCeK vaR durDuruN düNYaYı !!!
Başka UykuLara DaLdım
pLayboy oLmaya çaLışırKén kıZLarın pLaysTatioN'ı olanLar --KOMİKSİNİZ
—(••÷[ GîDêNê yOL yaKi$iR... ]÷••)—
YaLan DosTum a$k Die ßi$ey Yhoq..3
---|isTémédén $éyTana Uyan méLék |--
Yeni bİ a$k aRıoRmm OrjiNAl bişi (H)...
ne ßekaR ne iLişqiDee ßu aRaLaR saDece gaRiq ßiR çeLişkiDe
AhH NeRde O EsKi AşKlaR $iMdİ MeCnuN KüPeLi LeYLa İsE KaŞaR!!
sussKyy Kırdıqın KaLp uyanMasınn .!!
"a$q" bana bİ bdeN büüüq Mü qeLdin N..?!
Küjüq ßir Kısh cOcuum ßhèn SnnLè ßüyümèq isTèyn =)
bu AŞHQ baNa xL...
Allah'M yaqmuR yaqDır yeryüZünDe pisLiqK çooqK..
KaLbİmdEkİ Tek Güc oLan AşKıMaa Thank yoU… AşKıMı cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU
Artıq seNin gibi p*çLere KaRnıM ToK..OyuNa DevaM RomEo..Ama Artıqh JuLiet yoqqh!
Ph*içLiq yaPanı aFFedmeK yOq,eTraFta uÇan akßaßaLar çOq ..
düNya umrumda deqiL qi - havLayan köPéqLer umRumDa oLSun
öNc3 q3NdiNi q3LişTiR soNRa b3Ni 3LeşTiR..!
éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!
"HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?"
*.[=çiKoLaTa dİŞleriMi hAyaT DüŞleRiMi çüRüTtÜ!!]
ona deger verip aski bulacagima x' e deger verip y' yi bulurum
sevioRsan yanImda kaL sevmioRSan uFakTan uFakTan yoL aL x)
' †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.*†iя..! qi†..! γђλ..!
ßiz aqıR DéqiLizZ.. MiLLét Hafif (:
HaYaD Ne qaRib diMi öküsLeR faLan xD
Hayat ya$ıcaam şeyleri sana kıyak geçiorm yaz,çiz,oyna..
Hэяĸэѕ 1* моĐэŁ ам∙q . .
büyüdüm artık gitme zamanı hoşçakal masallar diyarı=)
aşqq her daqqa qıwırırr .. <3
Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk s*kérLéR séNi
[[==>..bho$wer hep aynı masal 'hayat we ßen' i$te o kadar..<==]]
CeHenneM boş. . . BüTün ŞeyTanlaR buRda x)
né oLDum deme ne oLCamDa déMe . . ne oLuyo naaNn Dé.) ehuhueh xD
inSan oğLu naNkördüR değer weRmez kimseye .,bende inSan'm sonuçta fasLasıNı bekLeme .
İtLe köpekLe uğraşıcak vaktim olsaydı veteriner olur inSan qißi qöRünen haywanLarı tedavıederdim
Parcaları kaybolmus puzzle gıbısınız…!!
Açılımı şöyle YALNIZ OLMA KORKUSU (Y.O.K.)
Zaman İnsanLarı DeğiL ArmutLarı Olgunlastırır...
doğaRkEn ağLadIk yaşaRkenmİ güLücEz.
qéçmi$é sakın qéçmi$ démé... qéçérkén ßéLki sana da qéçirmi$ oLaßiLir
Biqün Pişman oLupta Dönersen Geri..
GönüL Kapım Açık Ama Nah Girersin İçeri
d!ikkaT!mi ¢kmez k!mse,d!kkaT eder!m !$!me geLirse
YıLDıZ BiR GöKTe GüZeL BiR aYYuKTa, Ay BiR YıLDıZLa GüZeL BiRdE BaYRaKTa...'
herşeyin yalan olduqu bi yerde qerçeqi aramakla me$qulum..~
HayaDıma FöN ÇéqSém DüséLirMiqié..?
doujdaN caresi oMayaN ßi hasdaLııM fha...her qördüMü iNzaN zaNıouM
deFoLuydu yaŞadıqımız aŞkLar
İstisna ßenSem Kaide ßozuLuR...
KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmas..
tanıdıqım bi yıqın insan şékLinde hayvan var
ŞşşşTTttt!!! HayaT Seni Her ŞekiLde Yaşarım FaRK eTMez !!!!
küLüsTür bu ruHun özZrü yoqqi bnde!..
Ha Ha Ha..i$te hayaTım ßöLe ßo$ ßiR kahKaha..!!
KıRıLaN hAyaaLer mİ BatTI Elİne??
xXx..mutLuLuu Si*qséK çOaLırMı aJéßaa ??xD
Şey.. Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda.
biZ 3 ki$iyDik beN , keYFiM ve kaHYaSı..!!
Hayat a$Lında ßa$ittiR! zorMu qeLdi ßa$ İttR! ßaKtN oLmuo Ha$$KtRR!!!
GüLméi unuddurdn..bari pécédé uzadmaı biL !
pamuq $eqer qendini bi$hi sanarda kıcındaqı cubuu qrmes yha sisinqide o mishaaLLL….
●ѕeniinкiiѕii eткiiує тeρкii.. ↓(_sonuç_)↓=0
ßhen hayataa parmak atmı$ımm... $hen kımseenn q*t Lalesi ?
beqenmeq sefmeq oLsaydı kaLbm çöpLk oLurdu Xd
**aglamak derde deva olsaydı eczaneler sogan satardı
diPTéyim sonDayım a*q depresyonDayım.
PsikoLojim Bosuk - Yayında Emeği Geçen Herkesin a*q
SisTém ßosuq ve heRşey ßomß*q
Bana 1 keLime qönDermi$sin "Unutsun" Die Benden Sana 2 keLime "çoqta fifi" ..Xd
miLLet dışıNı süsLeR - iCiNi takmaz oLmu$
annenın kulaklarını cınlatmak ıstemıyorsan ugrasma benle…
yaqLaşabiLeceğini saNdıqıN kdR uzaqıMdasıN hass*qtiR..saNamı kaLdım ?
Ben eşekten şekeR esirgemedim ki .. Eşek yapısı gereği ottan hoşLanıooo.. ! xD
Hayat benden aldıklarını nerene sokucaksınn
eyy asq mümKünse uzaK dur.;]
éskidéN ALi Ata ßakaRdı $imdi kaRıYa Kıza.I$ık $üt İçérdi $imdi Vodka RédßuLL.İpék İpi TutaRdı $imdi Siii.....iiii
NerdesiN bny*m beyas eşeqLi preNsy*m
Yaqmur yaqdı..Herkes yine kendi renqine boyandı..
wah cici kız ! ciciLi biciLi qiyiniNce.. sén kendini bişey mi sandın ?
Sızın oralarda gerılım hatları fazla galıba gergın bı tıpsınde
Beni öldürdün deyse bari,7,5 milyar hepsi fani,
Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,korku adamı donuna işetir,
Masumıet mankenı xP
söyle neren diyettir? paçoz hayatın piyestir
Bu Aşk BasLamadan Cenaze...
a$q qötü ßi $aqa....^!
KaLßim Artık Sıradan ß1r İch Orqan..!
düShünmüoRm aRtık Sheny YhaLn SevgiLy..!
uÇan baLonLra takıLmıSh HaaLLerm..
DünYha Chooq eLipS.. Hayd Chooq eDepSiS..
imPoSSibLe LoVe..
qaNdıM sHenN aShqıNa .. x(
aLayıNıSa iqi şeRitLy yoL feeDiiMm
1... 2... <3... Zaman BidDy BuuuuM
sözü zehir gönül elden gitti ve ses kesildi
Şükür döndü yine zaman pergeli
Aklın ve de fikrin benim oğlum seni zaptettim ben
Bir koRe Rengı nAsıl AnLataBılırsın kı
MıknatısLa mutLuLuk Avı =/
Bu yalnızlık Kaç kişilik?
HaHaHa ..<< İ$Dé HayaDım böLe b0$ biR KahKaha .
yaLan insanLarı kaaLe aLmadan saDece susmaq isDioRm..3
bİR düş'Tüm kıRıLdım . . boşveRsEnE kİmİn umRundaImm xS
öLen ßiLir Hayat Nnedir ? ? ...
Hım yesinler sevsinler amma Sen sersefil ve hepten bitiksin
Havai gönlüm akıllanmaz Bizdeki tavuk komşuda kaz mı?
Benim etim ne ki budum ne olsun Aşk oyununda kötü ütüldüm
(yalnız olmanın anlamını sole)
nfret oYunnda ßir perde dha :/
Takma Masumiét Maskéni
Balık baştan kokar!
doğrular senindir .. sakla inatla ! yanlışlar senindir .. yapma inatla !
Her an,her yerde
ruhumun qézméLéri |
a$q mı ? HNi nheRde Xd
Senden ne köy olur ne de kasaba
Ölüsü yada dırısı…!
3 qNLuq DunyaDa 3 KurusLuq ınsaNLaRı Cekemem xD
ôŁûηûzû ∂îяîηîzî, нêяqûη ßîяîηîzî, ßîяqûη нêρîηîzî...
DünüM yOq yaRınIm sırR ..?
eeee 1 YoRuMu Coqq qorMessiNz arTıqq DeMiii?? | |
|
| |
| arSivmDen NicKLeR....(qünCeL) | |
|